Forum Forum  Strona Główna Forum

 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Marynata do "okopconego"mięcha - na ruszt, ognich

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Strona Główna -> Kacik kulinarny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Nie 17:34, 27 Kwi 2008    Temat postu: Marynata do "okopconego"mięcha - na ruszt, ognich

2-3 ząbki czosnku (posiekać, wycisnąć - co kto woli)
sos sojowy jasny
sos rybny (kilka kropel)
cząber
5-6 kropel Tabasco MILD (zielone-łagodne)
pieprz czarny mielony
łyżeczka czubata miodu
olej

mięcho dobrze jak się pekluje co najmniej przez noc, a najlepiej 24 godziny

Polecam świńską łopatkę (mniej tłusta niż karkówka).

Smaczneho Wesoly
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Strona Główna -> Kacik kulinarny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin