|
Forum
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Nie 17:34, 27 Kwi 2008 Temat postu: Marynata do "okopconego"mięcha - na ruszt, ognich |
|
|
2-3 ząbki czosnku (posiekać, wycisnąć - co kto woli)
sos sojowy jasny
sos rybny (kilka kropel)
cząber
5-6 kropel Tabasco MILD (zielone-łagodne)
pieprz czarny mielony
łyżeczka czubata miodu
olej
mięcho dobrze jak się pekluje co najmniej przez noc, a najlepiej 24 godziny
Polecam świńską łopatkę (mniej tłusta niż karkówka).
Smaczneho
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|